تور اسپانیا

هتل درجه هتل خدمات
اتاق ۲ تخته اتاق ۱ تخته اتاق 3 تخته کودک با تخت کودک بدون تخت موقعیت مکانی توضيحات
4 STAR HOTEL
درجه هتل B.B
3990000 3990000 3990000 3490000 3490000 4 شب بارسلون - 3 شب مادرید

نرخ به ریال

4 STAR HOTEL
درجه هتل B.B
1590 1090 1090 890 490 4 شب بارسلون - 3 شب مادرید

نرخ به یورو

4 STAR HOTEL
درجه هتل درجه هتل
خدمات

B.B

نرخ اتاق 2 تخته
3990000
نرخ اتاق 1 تخته
3990000
نرخ اتاق 3 تخته
3990000
کودک با تخت
3490000
کودک بدون تخت
3490000
توضیحات
نرخ به ریال
4 STAR HOTEL
درجه هتل درجه هتل
خدمات

B.B

نرخ اتاق 2 تخته
1590
نرخ اتاق 1 تخته
1090
نرخ اتاق 3 تخته
1090
کودک با تخت
890
کودک بدون تخت
490
توضیحات
نرخ به یورو
  • اطلاعات تور
  • تصاویر
  • تور مرتبط
نام تور برنامه ریزی شده

تور اسپانیا

مدت اقامت

7 شب و 8 روز

تاریخ اعتبار

30 آذر ماه

خدمات

صبحانه

بیمه مسافرتی

ترانسفر فرودگاهی

راهنمای تور

اخذ ویزای توریستی

محل اقامت

هتل

حمل و نقل

هواپیما

نوع پرواز

چارتر

کلاس پرواز

کلاس اقتصادی

نوع بلیط

بلیط رفت و برگشت

توضیحات تور

خدمات تور :

بلیط رفت و برگشت با پرواز ترکیش، ترانسفرهای فرودگاهی، ترانسفر زمینی بین شهرهای بارسلون - مادرید، اقامت در هتلهای ۴ ستاره با صبحانه، ویزای شنگن، بیمه مسافرتی، تورلیدر فارسی زبان، گشتهای شهری به همراه تورلیدر فارسی زبان و راهنمای محلی طبق برنامه تور.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا :

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­‌های قبلی الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است. 2) 6 قطعه عکس 4 *3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.) 3) اصل شناسنامه و ترجمه به همراه کپی از کلیه صفحات آن 4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی ( ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامیست و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.) الف) حساب‌های جاری: کارکرد شش ماه اخیر به زبان انگلیسی به همراه گواهی تمکن بامانده یکسان ب) گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده‌­های بانکی به همراه گردش شش ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک (ارائه گواهی تمکن برای حساب گردش سود نیز الزامی است) * باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ريال باشد. 5) اصل و ترجمه سند مالکیت 6) اصل و ترجمه مدارک شغلی الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی ب) وکلا: پروانه وکالت ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان د) بازنشسته‌­ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات ی) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان ز) دانش آموزان، دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل * جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می‌­باشد. 7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند رضایت­نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان اسپانیایی دارد. 8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌­های خانه­‌دار * حضور کلیه مسافرین ( به جز افراد زیر 6 سال ) جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می­‌باشد. * تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق * اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می ماند. * چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی برای هر نفر حداقل به مبلغ 500.000.000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­‌های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می‌­گردد. لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد.

نکات ضروری :

1 -درصورت عدم صدور روادید از طرف سفارت مربوطه، هزینه ورودی سفارت و مبالغ مربوط به ترجمه کسر و مابقی مسترد میگردد.

2 -مسئولیت کنترل گذرنامه، از جهت هرگونه ممنوعیت خروج از کشور، به عهده مسافر میباشد.

3 -مسافران موظف هستند در وقت تعیینشده جهت انگشتنگاری در سفارت مربوطه حضور داشته باشند.

۴ -اصل مدارک مسافرین تا زمان بازگشت از سفر نزد شرکت اسرا پرواز باقی میماند.

۵ -ارائه ضمانت بازگشت از سفر به مبلغ حداقل 500/000/000 ریال برای هر نفر بهصورت ضمانتنامه بانکی یا چک رمزدار ضروری است که پس از اعالم میگردد.

۶ -در صورت نیاز به کسب اطالعات بیشتر با همکاران ما در بخش فروش تماس حاصل فرمائید.

شروع قیمت ها از

3990000تومان

1590یورو

کشور مقصد

اسپانیا

شهر مقصد

مادرید

بارسلون

خط هوایی

Turkish Airlines